Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Føg ung.no på Snapchat
Føg ung.no på Snapchat

A-Å

Kvartalsrapport - trafikken på ung.no

Kvartalsrapport ung.no

Siden 2015 har vi sendt ut kvartalsrapporter (pdf) som viser aktiviteten på ung.no. De viser nøkkeltall som besøk, sidevisninger og antall spørsmål - både totalt for tjenesten og fordelt etter emner.

1. kvartal 2017

4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016

4. kvartal 2015

3. kvartal 2015

2. kvartal 2015

1. kvartal 2015

Kilde: Besøkstall og sidevsinger er hentet fra Google Analytics.

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer

Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Hjelp?
0
24.07.2016 13:42:12
Hei, jeg la ut en video på Musical.ly også var det noen på skolen som hadde ledd av den og erta meg og lagt det ut på nettet. Jeg blir mobbet nå.. Kan jeg anmelde de for å gjøre dette? plis svar.
Anonym ja....
1
27.12.2015 02:09:27
Hei :) Jeg er en gutt på 14 år. Jeg syns jeg er veldig tynn i forhold til resten av guttene i klassa..... Jeg veier ca.45-50 kilo sirka og er 1.70...... Jeg liker ikke å vise frem armene mine, derfor prøver jeg alltid og holde dem under genseren.... Jeg går aldri i kort-ermet genser eller i shorts.... Jeg føler meg unormalt tynn og jeg hater hvis folk ser på meg i gymtimene..... I gymtimene får vi ikke bruke langbukse eller langermet genser, så jeg føler meg....sett på av alle, og baksnakket av alle. Har dere noen gode tips til å gå opp i vekt? Jeg tørr ikke snakke med verken helsesøster, lærere, familie eller min aller beste venn om dette..... :(
Martin tveter
0
18.12.2015 15:51:57
Jeg husker ikke passordet mitt på Facebook jeg vil slette kontoen min Twitter vil jeg slette jeg husker ikke passordet mitt der heler instagram husker jeg ikke passordet Kan dere slette alle brukere kontoene minne husker ikke vil jeg at Googel sletter bilder om meg
Hjelpen kommer
https://slettmeg.no/nettjenester